Vad är Instajobs?

• Instajobs ingår i Academic Work koncernen och är ett verktyg där du som kund själv kan anlita personal för okvalificerade jobb när behovet dyker upp, och en portal där instajobbare i nätverket själva kan välja att hoppa in på extrajobb när det passar dem.

För dig som företag

Instajobs kan du som företag skapa dina egna extrajobb direkt i mobilen och på webben. Det är gratis att ha ett konto och ger därigenom tillgång till kvalitetssäkrad extrapersonal med kort varsel. Du betalar bara för timmarna du anlitat instajobbaren. Du som kund slipper dessutom administrationen kring korta tim-jobb.

Genom verktyget matchas du snabbt, enkelt och tryggt med kvalitetssäkrade studenter för jobb inom 9 olika kategorier: Servering, Event/värd, Butik,  Ekonomi, Reception, Administration, Inventering, Skola och Allt-i-allo.

Har du som företag frågor om att bli kund hos Instajobs? Läs mer och kontakta oss här

Vill du bli instajobbare?

Är du student på universitet och högskola i Stockholm, Uppsala, Malmö eller Lund och vill ha ett flexibelt extrajobb, bred arbetslivserfarenhet och lön varje fredag? Som instajobbare hoppar du in på olika typer av extrajobb med kort varsel när det passar ditt schema. Vi har instajobb i butiken, restaurangen, i skolan, i projektet och på kontoret.

Läs mer och ansök om att bli instajobbare här