Hur tidrapporterar jag?

• Du som konsult tidrapporterar via academicwork.se.

1. Klicka på "Logga in" överst i högra hörnet, välj därefter Tidrapportering
    2. Klicka på ”Lägg till” i vänstra hörnet för att rapportera arbetstid.
    3. Välj det uppdrag du vill rapportera tider på under ”Uppdrag”, fyll i datum och tider du
      jobbat samt rast i minuter. Klicka ytterligare en gång på "Lägg till" för att det ska registrerastidrapport.png
    4. När du jobbat klart för månaden behöver du låsa hela perioden fram till och med den sista dagen i månaden. För att låsa och skicka in dina tider klickar du på "Lås". När du låser din period är det en bekräftelse på att du rapporterat dina tider klart och korrekt. Alla tider fram till och med det datum du låser kommer då att stängas för editering.

Råkade du lägga in fel tid? Gå in på den aktuella tiden, ändra tid/datum och välj "Uppdatera". Om du vill radera hela passet, välj ”Radera”.

Har du frågor eller problem med din tidrapportering är du varmt välkommen att höra av dig till din
    konsultchef på Academic Work, eller alternativt kontakta oss via chatt, telefon eller mail.

När ska jag tidrapportera?

Vad ska jag göra om min tidrapport är låst men jag har timmar kvar att rapportera?