Jag vill söka ett jobb, hur registrerar jag ett konto?

• För att kunna söka ett av våra lediga jobb måste du skapa ett konto. Klicka på 'Logga in' i högra hörnet på startsidan, välj 'Skapa konto' och registrera dig på det sätt som passar dig.

När du har skapat ett konto är du redo att söka ett av våra jobb. Du kan välja om du vill ansöka med Webb-CV (rekommenderas) eller med ett bifogat CV. Vi rekommenderar dig att fylla i så mycket du möjligt på din profil och söka med Webb-CV. Läs gärna våra tips om att skriva CV.

Skapa konto / Sök lediga jobb