Jag vill söka ett jobb, hur registrerar jag ett konto?

• För att kunna söka ett av våra lediga jobb måste du skapa ett konto. Klicka på 'Logga in' i högra hörnet på startsidan, välj 'Skapa konto' och registrera dig på det sätt som passar dig.

När du har skapat ett konto är du redo att söka ett av våra jobb. Du kan välja om du vill ansöka med Din profil eller med ett bifogat CV. Vi rekommenderar dig att fylla i så mycket möjligt på Din profil eftersom du då också blir sökbar för våra rekryterare. Det innebär att du kan komma att bli kontaktad för ett jobberbjudande. Läs gärna våra tips om att skriva CV och ladda ner vår CV-mall.

*Just nu testar vi ett nytt ansökningsflöde som en del av våra besökare på webben kommer att få testa. När du laddar upp ett CV i vårt nya ansökningsflöde överförs uppgifterna automatiskt till din profil. Det innebär att du samtidigt bli sökbar för våra rekryterare, utan att själv behöva fylla i dina uppgifter i profilen.

Skapa konto / Sök lediga jobb