Hur avregistrerar jag mig från jobbevakningar och/eller andra utskick?

• Vill du stänga av/pausa din jobbevakning kan du göra det under Min profil -> Jobbevakningar. Du kan även följa avregistreringslänken märkt "Change your subscription settings here" längst ned i ett av våra mail.

Vill du inte längre få utskick om karriärevent eller delta i undersökningar kan du reglera detta via Min profil
    -> Inställningar.

Läs mer om hur du på bästa sätt lägger upp en jobbevakning. Du väljer alltid själv vad du vill bevaka och har möjlighet att göra din jobbevakning så generell eller detaljerad som du vill.

Till våra lediga jobb