Hur avregistrerar jag mig från jobbevakningar och/eller andra utskick?

• Vill du stänga av/pausa din jobbevakning kan du göra det på din profil -> Jobbevakningar. Du kan också följa avregistreringslänken märkt "Change your subscription settings here" längst ned i mailet.

Vill du inte längre få utskick om karriärevent eller delta i undersökningar kan du reglera detta på din profil
    -> Inställningar.

Vill du veta hur det fungerar med jobbevakning? Lägg upp din jobbevakning här. Du väljer ut vad du vill bevaka och har möjlighet att göra din jobbevakning så generell eller detaljerad som du vill.