Måste jag fylla i min profil på mina Sidor?

• Du behöver inte fylla i dina tidigare erfarenheter i din profil för att kunna söka en av våra tjänster eftersom du kan välja om du vill ansöka med ett uppladdat CV och personligt brev.

Om du vill att ditt CV skall vara sökbart, det vill säga att våra rekryterare aktivt ska kunna leta upp dig för att matcha dig mot våra tjänster rekommenderar vi dig att fylla i så mycket som möjligt i din profil.

Om du vill få mail direkt när en ny tjänst blivit publicerad rekommenderar vi dig att sätta upp en jobbevakning. Du kan välja vilken typ av tjänster du vill prenumerera på och i vilken region. Jobbevakningen kan vara bred eller smalare, ju bredare desto fler mail får du och tvärtom.

Är du heltidskonsult kan du läsa mer om allt som rör din anställning (lönespecifikation, sjukintyg etc) på konsultportalen Benify som du når via dina inloggade sidor --> anställning.