Varför hittar jag inte mitt uppdrag i tidrapporten?

• Om du nyligen har påbörjat ditt uppdrag kan det vara så att uppdraget inte hunnit registreras på din profil på academicwork.se. Hör av dig till din konsultchef (eller info@academicwork.se) så hjälper vi dig att lägga in uppdraget så snart som möjligt.

Tidrapportera kan du göra när du är inloggad på din profil på Academic Work. Du kan antingen gå direkt till tidrapportering från sidan 'Min profil' genom att klicka på 'Tidrapportering' eller gå till fliken markerat 'Tidrapportering' i sidomenyn.

Har du andra frågor får du gärna kontakta oss i chatten (vardagar 8-17) så hjälper vi dig därifrån. Chatten hittar du längst ner i högra hörnet när du är inne på sidan Kontakt eller Lediga jobb