Varför kan jag inte registrera ett konto?

• Om du varit i kontakt med oss tidigare kan det vara så att du redan har ett konto hos oss, det går inte att registrera ett nytt lösenord på samma mailadress.

Har du glömt ditt lösenord för din registrerade epostadress, klicka på "Glömt lösenord?" i det nedre högra hörnet på inloggningsrutan. Ett mail med ett tillfälligt lösenord skickas då ut till dig.

Vet du med säkerhet att du inte har ett konto registrerat hos Academic Work är ett bra tips att byta webbläsare (vår webb fungerar bäst i Chrome) och testa igen.

Skulle inget av ovanstående hjälpa får du gärna kontakta oss i chatten (mån-tors 8-18, fre 8-17). Vid övriga tider kan du maila oss på info@academicwork.se så hjälper vi dig så snart vi kan.