Hur får jag ett nytt lösenord?

• Om du inte kommer ihåg ditt lösenord kan du klicka på "Glömt ditt lösenord" i det nedre högra hörnet på inloggningsrutan. Om du fyller i din mailadress skickas ett mail till dig med ett tillfälligt lösenord. Kika gärna i spamboxen/skräpboxen om du inte hittar det.

Får du inget mail kan du testa att byta webbläsare, vår webb fungerar bäst i Google Chrome.

Skulle inget av ovanstående hjälpa får du gärna kontakta oss i chatten (vardagar 8-17) så hjälper vi dig därifrån. Chatten hittar du i högra hörnet när du är inne på sidan lediga jobb.

Vid övriga tider, maila oss på info@academicwork.se så hjälper vi dig så snart som möjligt.