Hur får jag ett nytt lösenord?

• Om du inte kommer ihåg ditt lösenord kan du klicka på "Glömt lösenord?" i det nedre högra hörnet i inloggningsrutan. Om du fyller i din mailadress skickas ett mail till dig med ett tillfälligt lösenord. Kika gärna i skräpposten om du inte hittar det.

Om du inte får något mail kan du testa att byta webbläsare, vår webb fungerar bäst i Google Chrome.

Skulle inget av ovanstående hjälpa får du gärna kontakta oss i chatten på vår webb, så hjälper vi dig därifrån. Du är även välkommen att kontakta oss via telefon på 08-562 448 00 eller genom att maila info@academicwork.se

Vill du byta lösenord?

Du som är inloggad på ditt konto kan välja att byta lösenord. Klicka på "Inställningar" i vänstra sidomenyn. Fyll därefter i ditt nya lösenord under "Kontoinställningar" och klicka på "Spara".