När ska jag fylla i en sjukförsäkran?

• Om du blir sjuk ska du meddela din konsultchef så snart som möjligt, via telefon eller mail.

När du känner dig frisk och återgår i tjänst (alt. om det är sista dagen i månaden), behöver du fylla i blanketten "Sjukförsäkran" och maila till din konsultchef på Academic Work.

Du hittar sjukförsäkringsblanketten om du loggar in på Mina sidor -> Min Anställning och klickar dig vidare till konsultportalen Benify.

Du kan även Ladda ner sjukförsäkringsblanketten här!

Vid frågor kontakta din konsultchef.