Vad är Academic Work Academy?

 • Vi startade Academic Work Academy 2015 för att utmana den traditionella synen på utbildning och rekrytering. Med grunden för Academy-konceptet i Accelerated Learning erbjuder vi snabba karriärskiften och gör det möjligt för organisationer att växa med kollegor som besitter eftertraktade färdigheter. Utbildningarna baseras på utbildningsformen Accelerated learning. 

  Accelerated learning baseras på aktuell hjärnforskning och innebär praktiskt lärande med högt tempo, samarbeten i team och outtröttlig feedbackdialog. Metoden tar sin början i en utmanande rekryteringsprocess som lägger vikt på vad personer kan göra imorgon, inte vad de gjorde igår. Utbildningen drivs sedan i så kallat bootcamp-format på heltid, vanligtvis under tre intensiva månader i våra lokaler i Stockholm.

  Efter 12 veckors intensivutbildning inom affärsområdena IT, ekonomi eller teknik tillsvidareanställs konsulterna av Academic Work och jobbar på uppdrag hos olika kundföretag.

  Idag har Academic Work Academy utexaminerat över 3 500 konsulter i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vill du också bli konsult via Academy? Läs mer om aktuella program här eller hör av dig direkt till academy@academicwork.se.

  Nyfiken på vår koncern? Läs mer om oss!

 • Fick du svar på din fråga?

    

  Klicka här om du vill lämna förbättringsförslag på svaret.