Var hittar jag mitt anställningsavtal?

• I samband med att du signerade ditt anställningsavtal tillsammans med din konsultchef fick du en digital kopia med dig. Har du tappat bort ditt anställningsavtal eller vill ha en extra kopia?

Hör av dig till din konsultchef (eller info@academicwork.se och uppge vem din närmsta chef är) så hjälper vi dig att få en kopia på ditt avtal så snart som möjligt.

Annan information om din anställning hittar du under fliken "Min anställning" på din profil.