Hur och var ansöker jag om semester?

• Om du önskar vara ledig måste din konsultchef godkänna en skriftlig ansökan, i detta fall om semester. Vi rekommenderar även att du pratar med din arbetsledare på kundföretaget för att säkerställa att det är lämpligt och möjligt för dig att vara ledig under den önskade perioden. Logga in på din profil och klicka på "Min anställning" -> "Semester & förmåner" för att hitta blanketten för ansökan om ledighet.