Vad är Workplan och hur hittar jag dit?

• Vad är Workplan?

Workplan hjälper dig och oss att planera och schemalägga dina arbetspass på det företag du arbetar. Är det aktuellt för dig att använda Workplan, är detta något som din konsultchef introducerar dig till.

Var hittar jag Workplan?

Logga in på din profil på www.academicwork.se. Klicka på "Min profil" i vänstra sidomenyn och sedan "Workplan". Om du har problem med att få tillgång till Workplan, vänligen kontakta antingen Bemanningservice eller din konsultchef.