När och var ska jag tidrapportera?

• Du rapporterar in dina timmar via din profil på academicwork.se under fliken Tidrapportering

Du behöver rapportera dina tider senast den sista varje månad för att säkerställa att du får med månadens timmar på kommande lön. Rapporterar du dina timmar senare, när löneunderlaget redan gått iväg, får du självklart en extra utbetalning – men då kan den komma senare.

Hör av dig till din konsultchef vid eventuella frågor. Du kan även kontakta oss via info@academicwork.se