Måste jag fylla i min profil på Mina Sidor?

• Du behöver inte fylla i dina tidigare erfarenheter i Din profil för att kunna söka en av våra tjänster. Istället kan du välja att ansöka med ett bifogat CV.

Om du vill att ditt CV ska vara sökbart, det vill säga att våra rekryterare ska kunna matcha dig mot våra tjänster och kontakta dig för jobberbjudanden, rekommenderar vi dig däremot att fylla i så mycket som möjligt i Din profil.

Om du vill få mail direkt när en ny tjänst blivit publicerad rekommenderar vi dig att sätta upp en jobbevakning. Du väljer själv vilka yrkesområden eller tjänster du vill prenumerera på och i vilken region. Jobbevakningen kan vara bred såväl som smal. Ju bredare desto fler mail får du och tvärtom.

Är du heltidskonsult kan du läsa mer om allt som rör din anställning (lönespecifikation, sjukintyg, förmåner etc) på konsultportalen Benify som du når via Min profil --> Min anställning.