Varför ska du som kund ta hjälp av Academic Work?

 • Tillgången till vårt stora nätverk och vår kompetens om young professionals.
  Vi är experter på målgruppen young professionals, studenter och akademiker i början av sina karriärer. Vi vi vet vad de drivs av och hur vi ska komma i kontakt med kandidater som är intressanta för ert företag. Varje år genomför vi YPAI, en undersökning som syftar till att försöka kartlägga vad som tilltalar och attraherar young professionals i valet av arbetsgivare.

  Vår kompetensbaserade rekryteringsprocess
  Vi tillämpar en kompetensbaserad rekrytering där vi tillsammans med beställande kund fastställer de för tjänsten viktigaste kompetenserna, och låter dessa löpa som en röd tråd genom hela vår rekryteringsprocess. Vi tillhandahåller också testverktyg från ledande testaktörer, något som våra rekryteringskonsulter är certifierade och löpande vidareutbildas i. 

  Vi är den näst största aktören i Sverige 
  Sedan 1998 har vi växt från en verksamhet i ett litet pannrum till att bli det näst största bemanningsföretaget inom tjänstemannasektorn, ett kvitto på att vi gör ett bra jobb för både våra kunder och kandidater. 

  Nöjdast kunder i branschen sedan 2011 enligt Svenskt Kvalitetsindex 
  För 9:e året i rad har Academic Work nöjdast kunder i branschen.

  Vi brinner för att hjälpa företag att växa och utvecklas med hjälp av young professionals. Vi är stolta över att vi sedan starten 1998 har fått vara med i början av fler än 130 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor. Om vårt erbjudande.

  Har du fler frågor eller undrar hur vi kan hjälpa just ditt företag? Besök vår Kontakt för företag

 • Fick du svar på din fråga?

    

  Klicka här om du vill lämna förbättringsförslag på svaret.