Varför ska du som kund ta hjälp av Academic Work?

 • Tillgången till vårt stora nätverk och vår kompetens om young professionals

  Vi är experter på målgruppen young professionals, studenter och akademiker i början av sina karriärer. Vi vet vad de drivs av och hur vi ska komma i kontakt med kandidater som är intressanta för ert företag. Varje år genomför vi YPAI, en undersökning som syftar till att kartlägga vad som tilltalar och attraherar young professionals vid valet av arbetsgivare.

  Vi är ett av Sveriges största rekryterings- och bemanningsföretag

  Sedan 1998 har vi växt från en verksamhet i ett litet pannrum till att bli ett av Sveriges största bemannings- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn, ett kvitto på att vi gör ett bra jobb för både våra kunder och kandidater. 

  Vi brinner för att hjälpa företag växa och utvecklas. Vi är stolta över att vi sedan starten 1998 har hjälpt fler än 170 000 young professionals ut i karriären, och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor. 

  Evidensbaserad rekrytering

  Vi tillämpar en evidensbaserad rekryteringsprocess med hög validitet. Ni har dessutom alltid ett dedikerat och specialiserat team beståendes av rekryterare och AM till hands genom hela processen, som säkerställer att ni får rätt person på rätt plats.

  Erbjuder lösningar på kompetensbristen

  Vi brinner för att hjälpa företag att växa och young professionals att utvecklas. I de fall en rekryteringsprocess inte räcker till kan vi bygga kompetensen arbetsmarknaden behöver tack vare Academic Work Academy. Sedan starten 2015 har fler än 3 500 personer examinerats och fått en ny karriär som exempelvis programmerare, automationsingenjörer, och arbetsledare inom bygg och anläggning.

  Har du fler frågor eller undrar hur vi kan hjälpa just ditt företag? Kontakta oss eller läs mer om vårt erbjudande här!

 • Fick du svar på din fråga?

    

  Klicka här om du vill lämna förbättringsförslag på svaret.