Var hittar jag blanketten sjukförsäkran?

• Du hittar sjukförsäkringsblanketten om du loggar in på Min profil -> Min Anställning och klickar dig vidare till konsultportalen Benify.

Du kan även ladda ner sjukförsäkringsblanketten genom att klicka på länken nedan:

Ladda ner sjukförsäkringsblankett

Din ifyllda sjukförsäkringsblankett skickas därefter via e-post till din konsultchef på Academic Work efter sjukperiodens slut, dock senast vid månadsskiftet.

Vid frågor kontakta din konsultchef.